PALAMÓS. COSTA BRAVA

Palamos.Camping3Estrellas
palamos 555
palamos 3
719297cecad105348cd5d6974dede993
foto12
gambapalamos

PALAMÓS I LA MAR

Palamós és una petita població situada al cor de la Costa Brava. Perfecta alternativa de vacances i caps de setmana, del turisme familiar i d’aventura.

A Palamós tot té relació amb el mar: les seves cales i les seves platges, el seu paisatge, la pesca, la gastronomia, el turisme o les activitats nàutiques. El mar, de color verd maragda, esculpeix la costa i el caràcter de la gent de la Costa Brava.

Descobreix Palamós i el seu entorn amb les nostres propostes.

RUTES URBANES. PALAMÓS

Rutas urbanas de Palamos

PATRIMONI

El casc històric de Palamós y de Sant Joan, amb les seves esglésies i capelles o les casetes de pescadors de S’Alguer.

EL PORT DE PALAMÓS I LES SEVES ACTIVITATS  

El port de Palamós te una dimensió comercial, pesquera, turística i cultural, amb espais de dinamització.

El Museu de la Pesca, museu dedicat a la pesca que compta amb embarcacions visitables.

L’Espai del Peix, es un aula gastronòmica del Museu de la Pesca.  Es realitzen cursos, show-cooking, tallers i degustacions de plats típics.

CAMINS DE RONDA I PLATGES 

El Camí de Ronda que travessa  el litoral permet descobrir entorns únics. Cales idíliques d’ aigues cristal.lines i platges de sorra daurada

ACTIVITATS NAUTIQUES  

Palamós ofrereix una amplia oferta d’activitats náutiques durant tot l’any. Activitats per a totes les edats i nivells d’experiència.

Submarinisme, kaiak, lloguer d’embarcacions, vela, catamarans, vela lleugera, ski-bus, snorkelling, windsurf, excursions marítimes, son no més algunes de les possibilitats.

PALAMÓS GASTRONÒMIC

Durant l’any es realitzen diverses mostres gastronòmiques:

Menu de la Gamba: amb l’objectiu de promocionar la Marca de Garntia de la Gamba de Palamós i fomentar el seu consum.  Pescadors i restaurants de la vila ofereixen aquest crustaci, d’exquisit sabor i intens color vermell. Es realitza durant el mes de juny.

Menú d’olla de peix: A la primavera. Un plat tradicional. Guisats de peix del litoral diferents i singulars combinats amb verdures, pa, patates o fideus, segons la creativitat de cada cuiner.

Menú de la Cigala: A la tardor. L’escamarlà és l’element estrella a plats que combinin els productes de la mar i de la muntanya.