ALLOTJAMENTS COSTA BRAVA

NOUS ALLOTJAMENTS DISPONIBLES A PARTIR DEL 28 DE MAIG

BUNGALOW GAUDÍ

Gaudeix dels nostres nous, amplis i lluminosos bungalows amb capacitat fins per a 6 persones, en un entorn natural únic al cor de la Costa Brava. La comoditat i la comoditat d’una llar, totalment equipat, i amb tots els serveis s’uneixen al contacte i la llibertat de viure a l’aire lliure.

NOUS ALLOTJAMENTS DISPONIBLES A PARTIR DEL 28 DE MAIG

BUNGALOW DALÍ

El Bungalow Dalí forma part dels nostres nous allotjaments amplis i lluminosos amb capacitat per a 4 persones. Totalment equipat, els nostres bungalous reuneixen el confort i la comoditat d’una llar, en un entorn natural excepcional, al cor de la Costa Brava Converteix la teva estada a agradables moments per recordar.

NOUS ALLOTJAMENTS DISPONIBLES A PARTIR DEL 28 DE MAIG

CUBE

Moderna i luxosa habitació amb capacitat per a 2 persones. Els CUBE són un nou concepte d’allotjament, en un entorn natural únic al cor de la Costa Brava. El confort s’uneix al contacte amb la natura i la llibertat de viure a l’aire lliure.

ALOJAMIENTOS YA DISPONIBLES

VENUS BUNGALOW

Els bungalous Venus formen part dels nostres clàssics. Allotjaments confortables i totalment equipats amb capacitat per a 4 persones, que se situen en un entorn natural únic al cor de la Costa Brava. Converteix les teves vacances en moments irrepetibles.